As avea si eu nevoie de cateva sfaturi. Tatal meu pe care nu l-am cunoscut niciodata imi este tata doar in acte si il stiu din relatarile mamei a decedat. Tatal meu a fost casatorit cu o alta femeie, iar in urma casatoriei lui mai are un copil. Dupa decesul tatalui meu fratele a mers la un notar si a deschis procedura de succesiune. Eu am fost citat de catre notar. Cand am ajuns acolo mi-a fost adus la cunostinta existenta unui testament in care tatal imi lasa mie un sfert din bunurile lui care este si rezerva minima succesorala care mi-i se cuvine, restul de 3 sferturi ramanand fratelui meu. Mentionez ca tata avea pe numele lui o jumatate dinrtr-un apartament ceva bani la banca si o masina.
Asa cum am mentionat mai sus tatal meu a fost casatorit mai avand un copil caruia imediat dupa moartea sotiei lui i-a cumparat un apartament. La momentul cumpararii apartamentului ei nu facusera succesiunea dupa sotia decedata. Apartamentu a fost cumparat in urmatoarele conditii : 20% bani virati din contul fratelui meu dar banii i-au fost dati de tata cu un an inainte printr-o depunere bancara. Restul de 80% au fost virati din contul tatalui meu in contul dezvoltatorului de la care au cumparat apartamentul. Apartamentul e pe numele fratelui cu dreptul tatalui de uzufruct.