Daca ar fi sa deschid un proces as avea de castigat, in instanta, dupa parerea dumneavoastra???? (adica recuperarea avansului si a cheltuielilor de judecata)
Exista alta cale in afara de proces, pentru a-mi recupera avansul?
Va multumesc!
Doar atat scrie in contract, nu se face referire la nici o penalitate. Nu am nici o chitanta, doar ce este specificat in contract. Eu i-am anuntat personal ca nu mai fac nunta si au facut un X pe contractul lor, iar cand am cerut arvuna au spus ca nu mi-o pot restitui, doar daca o sa prinda alt eveniment in acea zi, ceea ce nu cred.
In notificarea catre ei tre sa cer atat rezilierea cat si inapoierea arvunei???
Ce inseamna sa ii pun in intarziere???
Multumesc !!!
CONTRACT
partile contractului:
1 . G. R. - sef formatia ZZZZZZZZZ - in calitate de prestator
2. eu - beneficiar;
obiectul contractului :
- il constituie realizarea programului muzical pentru nunta din restaurantul P. I.
durata contractului:
- este de o zi in data de 07.06.2014
valoarea conttractului:
- este de 2200 euro din care 250 in plati in calitate de arvuna
- diferenta se achita odata cu terminarea prestatiei (dua incheierea nuntii)
- prestatorul se obliga sa asigure programul muzical in formula stabilita de 5 persoane;
alte obtiuni:
- realizarea muzicii stardal
incheiat astazi 18.06.2013 intre
PRESTATOR (semnatura) BENEFICIAR (semnatura)
in iulie 2013 am incheiat un contract cu o formatie de muzica pentru a-mi canta la nunta ce urma sa o fac in 07.06.2014, dar ulterior am aflat ca in acea data nu se fac nunti conform calendarului ortodox 2014 ocazie cu care am amanat nunta pentru 2015. la incheierea contractului am dat un avans de 250 E valoarea totala fiind de 2200 E. formatia refuza sa imi inapoieze avansul cu toate ca i-am anuntat in termen de maxim 2 luni ca nu o sa mai fac nunta in acea data. cum pot sa-mi recuperez avansul de 250 E. nunta am amanat-o pt 2015 dar nu mai doresc aceeasi formatie.