avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate leonardVali

Activitate leonardVali

Răspuns la discuția Pot fi acuzat de inselaciune?
Am uitat sa precizez ca dl politist cu "acuzatorul " meu sunt prieteni buni si imi pare rau ca discutiile din sediul politiei nu se pot inregistra pentru a demonstra felul in care cei doi domni care imparteau acelasi birou s-au comportat cu mine.Domnii nu mi-au citit acuzatiile care mi se aduc ci m-au acuzat ei direct fara a ma putea apara.Eu pot cere un numar de inregistrare al dosarului sau ceva care sa ateste ca intradevar acest dosar exista?
Dar este legal posibil sa refuze sa-mi ia declaratie si sa trimita la parchet dosarul?
Am fost astazi la Politie pentru a da si eu o declaratie pentru plangerea formulata impotriva mea de inselaciune.Insa surpriza mea a fost cand mi-au spus ca nu-mi iau nici o declaratie si ca vor trimite plangerea si "dovezile" la parchetul militar spunand ca vom fi chemati toti acolo (deoarece eu lucrez in Armata.)Cand i-am intrebat cum e posibil sa nu-mi ia nici o declaratie acestia s-au recalcitrat si au inceput cu amenintari de genul "daca eram eu te calcam in picioare " sau "ca tine am vazut o mie" .Nu este precizat in codul penal ca domnii politisti nu au voie sa ma acuze pana la solutionarea dosarului si sa fie impartiali? Va rog sa-mi spuneti daca este necesar sa-mi iau un avocat de acum sau sa astept pana va ajunge dosarul la parchet.
am postat un anunt pe internet cu un telefon de vanzare. am fost contactat de un cumparator si am fost cu inca un prieten sa ma intalnesc cu el pt a il vinde. Am fost de fata cand l-a verificat,totul a fost OK dupa care a plecat sa aduca banii. Cand s-a intors a efectuat tranzactia cu prietenul meu , eu nefiind de fata. Dupa o zi sau doua telefonul s-a defectat iar el a depus plangere la politie pentru inselaciune pe numele meu. numele meu il stie pt ca eu in anunt postasem nr meu de telefon iar acesta era pe abonament iar el a aflat de la orange datele mele.(probabil cunostea pe cineva acolo) toata tranzactia s-a efectuat la colt de strada. in conditiile acestea pot fi acuzat de inselaciune? mentionez ca nu stiu daca telefonul era defect sau s-a defectat ulterior.