avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate usercyborg

Activitate usercyborg

Salut.Si eu pe data de 25.12.2011 ora 22:15 am fost oprit de organ si am fost testat cu aparatul etilotest unde a rezultat o alcoolemie de 0,61 am mers la spitalul judetean apoi am refuzat recoltarea probelor biologice crezand ca fac mai bine.Apoi am aflat ca am facut o greseala MARE.Am stat cam 1 an si am vazut ca nimeni nu face nimic.Am luat primu avocat am platit in jur de 400 ron,i-am povestit tot si am asteptat...Apoi m-a sunat avocatul si mi-a zis nr de dosar si ca e destul de grav ( in 4 zile am primit citatie sa ma prezint la parchet...am dat o declaratie de vreo 5 pagini) urmand ca dosarul meu sa ajunga la tribunal.
A mai trecut cam 6 luni si am fost chemat la tribunal cu o scrisoare destul de amenintatoare!
M-am prezentat singur (invatat de avocat sa spun ca vreau o amanare sa-mi angajez un avocat)Dupa iar 3 luni fiind prins la mijloc in mijlocul verii unde a fost vacanta in octombrie 2013 am avut procesul...eu in timpul asta angajand un alt avocat (deoarece primul era cu alte cazuri) si cu o strategie de milioane unde m-a costat in jur de 800 ron (4+4) si s-a incheiat urgia.
Am primit 8 luni cu supendare si 2 ani si 2 luni cu incercare!+ cheltuieli judiciare 400 ron in 3 luni ( am platit a doua zi ca e mai bn asa) Am predat permisul ca in seara cand am fost prins nu aveam portofelul la mn:D
Au trecut cam 6 luni si mai am 6 luni pana fac cerere sa pot sa fiu din nou sofer!
Bineinteles sa fac dosarul din nou.
Am vrut mai mult sa precizez faptul ca daca nu ai un avocat dureaza f mult+ ca pedeapsa poate ajunge intre 2-3 si 5 ani cu suspendare(maximu)
Ps Daca dedeam probele biologice nu ajungeam in situatia asta.
A fost o experienta in viata la care ai ce povesti si la alti sa-i inveti de bn si regret si acum.