avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate EmaAndreea

Activitate EmaAndreea

Ce parere aveti despre Facultatea de Drept din Timisoara,este una buna,care ar putea pregati eficient studentii pentru examenul de la INM?Eu merg pe ideea,ca trebuie sa ai interes pentru ceea ce doresti sa faci,pentru o cariera,in orice domeniu este greu si trebuie multa munca si ambitie.
Vizez prin aceasta intrebare totodata si studentii de la drept de la Timisoara intrebandu-va cat de greu este sa te mentii si cat de greoaie sunt examenele,de asemenea si studiul atator lucruri noi,cum faceti fata:rolleyes:?
Buna ziua,as dori sa urmez facultatea de drept la Universitatea de Vest din Timisoara,iar pentru a ma familiariza cu ceea ce presupune aceasta facultate si studiul in cadrul acesteia,as dori sa imi recomandati niste carti .
Carti care sa imi contureze o imagine si sa ma introduca in aceasta sfera a dreptului incat sa inteleg mai bine ce ma asteapta.Vreau sa ma familiarizez cu anumiti termeni,sa vad in ce consta dreptul si care carti ar fi mai bune in acest sens?
Mentionez ca sunt eleva in clasa a 12-a si anul acesta ma voi inscrie la facultate.
Astept raspunsuri,va multumesc!