Cu toate ca nu mi se pare corect ca sa fii executat pentru 100 euro cand la televizor se vorbeste de faptul ca persoanele cu probleme financiare trebuiesc ajutate sa depaseasca situatia si nu sa fie aruncate in strada cu un copil de 8 luni pentru o datorie de 100 euro si o intarziere de 15 zile peste cele 60. Daca eu am suma de 20000 euro pentru achitarea datoriei in totalitate cum ar trebui sa decurga procedurile prin care eu pot achita suma si sa devin propietarul locuintei ?
Buna ziua domnilor avocati !
Saptamana aceasta am fost instiintat de catre bcr ca nu mai am grafic de rambrsare pentru creditul prima casa , eu am intarziat doar 15 zile peste cele 60 de zile din contract cu o suma de 200 euro . Am depus in cont pe data de 18/03/2014 300 euro bani fiind luati de bcr fara ca sa mi se spuna clar de ce si unde se duc bani . Am sunat la banca,la fondul de garantare nimeni nu vrea sa faca nimic toti spun ca este prea tarziu . Va rog din suflet daca este vre-o cale sa opresc executarea silita si sa continui rambursarea creditului conform unui nou grafic. Nu pot sa cred ca in Romania in 2014 un om isi poate pierde casa pentru 200 de euro si 15 zile de intarziere .