avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate irinageo

Activitate irinageo

Răspuns la discuția campania de intabulare gratuita
Multumesc
Răspuns la discuția campania de intabulare gratuita
Multumesc
Buna dimineata! Cum pot afla anexele cu ce localitati din jud Suceava vor fi intabulate gratuit pana la sfarsitul anului?
Răspuns la discuția Cesionare credit
Sa inteleg ca ar fi bine sa achit 3000 lei sa zicem si apoi sa i las sa mi puna porprire,sau sa le zic ca n am nici o posibilitate de a achita aceasta suma de 3000? In total deci ar fi 12284 lei,ei au fost de acord sa imprumut de undeva aceasta suma si sa achit restul esalonat in 24 de luni ceea ce ar insemna tot salariul meu pe rate.Am fost sfatuita de juristul institutiei sa zic ca nu am cum sa mai fac nici un imprumut pentru ca sunt in baza de date ca rau platnic si sa i las sa mi puna poprire pe salar ca ies mai bine,sa le zic ca n am alta solutie, Nu stiu ce sa fac,azi m au sunat si nu le am raspuns,ce ma sfatuiti va rog?
Răspuns la discuția Cesionare credit
In lei.Am auzit posibilitatea ofertei din partea mea a jumatate din suma banii jos cu conditia sa mi stinga creditul intrucat firma de recuperare il achizitioneaza de la banca cu 40%din valoarea lui.Contractele incheiate intre mine si banci nu prevedeau dreptul de a vinde creditele acestor firme de recuperare in cazul imposibilitatii mele de plata si nici n am primit nici o notificare scrisa nici din partea bancilor ,nici din partea firmei de recuperare.
Am avut 2 credite 1 la BCR si 1 la BRD pe o perioada de 10 ani fiecare,am platit mai mult din jumatate de perioada apoi am fost in incapacitate de plata pentru un timp.Am revenit cu plata a cate 3 rate odata la fiecare banca dar luna urmatoare mi au cesionat creditul unei firme KredytInkas.Fara a primi nici o notificare am fost sunata de aceasta firma solicitandu mi plata intregii sume restante sau macar jumatate altfel imi pun sechestru pe locuinta si poprire pe salar.Le am zis ca sunt coproprietar dar au zis ca despagubeste coproprietarul.Nu am posibilitate decat sa platesc esalonat lunar cate 350 maxim,este vorba de 1 credit in val de 4830 si 1 de 7453,ce as putea sa fac?