Va multumesc pentru raspuns.
Recursul a fost facut de catre o persoana in numele sotului meu .Momentan nu stim cine e aceea persoana .Aceea persoana care a facut recursul a folosit datele personale ale sotului meu si daca la recursul trebuie semnat atunci a falsificat semnatura sotului meu .Ce pne sfatuiti sa facem in acest caz?
Sotul meu este din judetul Olt dar de 7 ani s a mutat in judetul Timis.
In data de 10.10.2013 a primit o citatie de la Judecatoria Slatina in care este citat ca parat intr un proces deschis de o ruda indepartata.Se judeca frate si sora pentru o bucata de pamant ceva mostenire nu cunoastem exact pentru ce se judeca.Am primit citatia am semant de primire insa sotul meu nu s a prezentat .El nu doreste sa i a parte la acest proces .
In data de 18.10.2013 am primit o a doua citatie de la Curtea de Casatie si Justitie sctor 2 Bucuresti in care se solicita stramutarea cauzei la o alta instanta din tara.Am semnat ca am primit citatia insa sotul meu nu s a prezentat.
Am intocmit o cerere de mana semnata de sotul meu si am trimis o la Curtea de Casatie si Justitie in care am cerut ca sotul meu sa fie scos din acest proces.
De atunci si pana acum nu am mai stiut nimic adica nu am mai primit nici o citatie .
Azi 26.03.2014 ne a sunat un verisoar al sotului meu care este si el parat in acest proces si ne a spus ca a fost chemat la judecatoria Slatina si a aflat ca pe numele lui si al sotului meu a fost facut recurs.
Intrebarea mea este poate altcineva sa faca recurs in numele sotului meu ?
Ce se intampla daca sotul meu nu se prezinta nici la recurs si nici la proces?
O zi buna,
Corina