speta este - firma la care sunt asociat a inchiritat un perimetru din spatiul barului mamei mele , administratorul firmei de jocuri de noroc la care sunt asociat a deschis punct de lucru al societatii organizatoare de jocuri de noroc si a amplasat 2 aparate autorizate.
La un control inopinat al ONJN au gasit inca un aparat de joc in stare de functionare care nu avea autorizatie de exploatere si nu apare in nici un act. Cei de la ONJN m-au intrebat ce cauta acolo iar eu am spus ›cai l-a adus in dimineata din ziua controlului o cunostinta care voia sa vanda aparatul , numitul (numele si prenumele) si la pus langa celelalte , nu m-a gasit la locatie si fiind mai greu de carat l-a lasat acolo, el nu stia regimul aparatelor Cei de la ONJN mi-au luat o declaratie si au spus ca nu-i intereseaza despre cel care l-a adus decat daca are firma, daca e pers fizica vor continua cercetarile cei de la Politia Economica. La aflarea vestii ceilalti asociati ma preseaza sa le cedez lor partea mea , deoarece timp de o luna mai sta dosarul la cei de la ONJN, iar eu sa nu apar pe firma sa nu sanctioneze firma, eu cred ca asta este doar un motiv pentru a pune mana pe partea mea, ceilalti asociati fiind toti rude, ce saft imi puteti da ?, va rog
Va intreb , deoarece ceilalti asociati,m-au sfatuit sa le cedez lor capitalul social si eu sa ies din firma,pentru a nu avea probleme firma , se poate intampla sa aibe probleme firma ?
Daca unul dintre asociati savarseste o infractiune legata de obiectul de activitate al firmei (jocuri de noroc) unde este doar asociat, nu si administartor firma , este trasa la raspundere societatea , sau doar asociatul acuzat.