avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate chichea

Activitate chichea

Pai ideea mea este sa incerc sa gasesc ceva ilegalitate in alocarea unei bucati de drum public pentru a se face profit.Eu ma gandeam la curtea de conturi sau ceva .este intradevar HCL pentru infiintarea unui serviciu de parcari dar cu siguranta nu exista contracte de concesiune pentru cazul aratat pentru ca mi se pare aiuristic sa inchiriezi o parte a unui drum public.
Asta caut aici.cum sa demonstrez abuzul sau ce organism credeti voi ca poate face asta
Locuiesc in Turda si am o intrebare de adresat oricui se pricepe sa dea un raspuns.Situatia este urmatoarea:pe multe strazi de aici sau trasat niste linii aproape de trotuar si in felul asta sau creat asa numite parcari cu plata.nu se asigura nici o facilitate pentru banii platiti.in afara de asta fiind pe strada partea carosabila se ingusteaza si cel mai deranjant este ca drumul public se foloseste pentru generarea de profit care nu mai este public ci privat.nu este nimic amenajat decat liniile pe carosabil si amenajarea punctelor de plata.oare este legal? Este vreo organizatie care sa poata verifica legalitatea acestor parcari.unde pot face o sesizare pentru verificare si eventual indreptarea situatiei?