avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate carina_b

Activitate carina_b

Răspuns la discuția Divort cat mai simplu
In timp o poate afecta. Fratele sotului este o persoana a carei sanatate se inrautateste. Nu va fi dus la nici o institutie specializata pentru ca sotul meu considera ca este datoria lui sa aiba grija de el.
Răspuns la discuția Divort cat mai simplu
Cumnatul sta cu noi. Este practic in grija sotului meu.
Buna ziua,

Sincer la acest moment nici nu prea stiu cum sa incep. Ideea este sa gasesc o cale cat mai simpla si cat mai usor de suportat la cea ce va urma. Pe scurt: am 35 de ani, sunt casatorita de 9 ani si am un baietel de 2 ani. Lucrurile in casnicie au devenit complicate dupa moartea socrilor mei cand a trebuit sa ne mutam in apartamentul ce a ramas in urma lor. Daca ar fi ramas doar apartamentul ar fi fost in regula, dar a mai ramas in urma lor si un frate al sotului care are handicap grav: encefalopatie sechelara. Poate nu pare tocmai in regula dar nu mai pot si as vrea sa pun capat la acest lucru care a inceput atat de frumos si s-a transformat in ceva ce nu mi-as fi imaginat. Cel mai tare imi este teama ca as putea pierde copilul in urma divortului. Sunt angajata, am un salariu rezonabil, dar nu as avea unde sa stau dupa divort. Mai mult suntem angajati si la niste credite (nici unul ipotecar) care se vor termina incepand cu 2016. Ce sanse am sa pastrez copilul in urma divortului si cat rau ar fi sa aduc in discutie handicapul cumnatului meu pentru a nu pierde copilul?
Va multumesc pentru un raspuns.