avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate floringhita

Activitate floringhita

1. Mergeti la judecatoria de care apartineti la serviciul specializat cu asociatiile de locatari/proprietari de unde puteti face rost de statut, acord de asociere, hotarare judecatoreasca de infiintare, etc.
In acordul de asociere sunt trecute suprafetele utile ale fiecarui apartament.

2. Schimbati stampila asociatiei si mergeti la toti furnizorii de servicii pentru actualizarea contractelor sau intocmirea unora noi.

3. Faceti o adresa electronica pentru asociatie, conturi electronice pe paginile de internet ale furnizorilor si puteti primi facturile doar electronic cu notificarea acestora ca doar un anumit membru al C.EX. sa poata solicita telefonic date despre factura....

4. Adunare generala si modificati statutul asociatiei sa fie in concordanta cu l 230 din 2007 cu respectarea prevederilor care sunt foarte clare

5. Actualizarea acordului de asociere cu noi membri conform L 230 SI COROBORAT CU PREVEDERILE HG 1588 cu completarea tabelului conf art 4 si depunerea unui exemplar la judecatoria de care apartineti

6. mergeti la ITM pentru a obtine o noua parola pentru acces REGES si se poate descoperi dosarul de angajati si contractele de munca anterioare

7. Un certificat digital pentru semnare electronica si depunerea declaratiilor la ANAF

8. Incheierea unui contract cu o firma de gestiune electronica asociatii de proprietari care se poate accesa online, toate registrele si evidentele se tin electronic si se printeaza ....la nevoie

Ar mai fi mai multe de spus dar cred ca mai scriu 2 ore si nu mai am timp.
toate acestea le faceti cu rabdare, vointa si multa munca si bataie de cap, timp pierdut etc

eu vi le spun din experienta pentru ca am trecut prin ele incepind cu februarie 2013, le-am rezolvat chiar daca nici la aceasta data nu am actele asociatiei, actele vechi, si nici nu le mai vreau. Mai am nevoie doar de registrul fond de rulment, daca a existat.... Restul maculatura...

Daca doriti sa ma contactati sa va mai povestesc cu cea mai mare placere...