respectivul politist are 50 de prieteni in lista , iar cu unul dintre cumnatii presupusilor autori ,are postate fotografii intr-un club de noapte . Bineinteles in timpul liber
In urma unui furt , am indicat cu aproximatie de 70 % autorul , am furnizat probe care al incriminau pe autor , dar nu stiu cum s-a instrumentat cazul meu , fiindca la sfirsitul anchetei autorul este nevinovat , cu toate ca probele dovedesc implicarea acestuia in furt . Bun....M-am consolat cu faptul ca voi ramine cu paguba de 6000 euro, dar....aici vine surpriza. Intrind accidental pe profilul de facebook al politistului care a anchetat furtul , am constatat ca presupusii autori , care au fost anchetati de catre acesta , in speta , o familie de romi , sunt prieteni ai acestuia pe profilul sau .Va rog frumos sa-mi dati un sfat , cam ce a-r trebui eu sa fac , fiindca daca m-am impacat cu ideea ca autorii vor ramane nedepistati , nu pot sa ma impac cu ideea ,ca suspectii sunt prietenii politistului care i-a anchetat . Va multumesc