Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Era doar o simpla nelamurire, nu o incercare de a ne sustrage de la plata obligatiilor. Am avut o discutie cu ceilalti vecini si cu administratorul si am inteles de ce trebuie platit chiar daca noi nu beneficiem direct de caldura oferita de agentul termic.
O seara placuta si o viata linistita va doresc !
Avand in vedere ca tevile din apartamente nu exista, caloriferele de pe casa scarii si din uscatorie au fost oprite cu acordul tuturor propietarilor pentru reducerea costurilor , eu ce anume platesc? tevile care sunt in subsol ?
imi cer scuze dar chiar nu inteleg #-o
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea nelamurire: in acest an eu impreuna cu toti vecinii de pe coloana mea am decis sa ne montam centrale termice si de comun acord am decis sa taiem si tevile de incalzire care treceau prin apartamentele noastre. Caldura pe casa scarii nu functioneaza si deci nu beneficiem de nici un serviciu din partea agentului termic local.
Cand s-au afisat cheltuielile am observat ca avem de platit o anumita suma, care nu e mare dar pe care noi ne-am gandit ca nu o vom mai plati nemaivand nici o legatura cu incalzirea centrala. Este posibil acest lucru ? Trebuie sa achitam obligatoriu acea suma chiar daca nu beneficiem de nici un serviciu , este specificat undeva in lege acest lucru?
Multumesc anticipat !