nu exista nici un contract sau inscris sau ceva de genu. si plangere penala s-a facut deja pt ca am primit o citatie de la parchet...eu vreau doar sa stiu de ce pot fi acuzat 'inselaciune sau abuz de incredere' pt ca pedepsele cam difera.
nu vreau sa ma prezint la audieri si nici macar la proces ( sunt plecat din tara) ci vroiam doar sa stiu cam la ce sa ma astept pt ca daca incadrarea este abuz de incredere atunci voi lua o pedeapsa cu suspendare iar daca este inselaciune este ceva mai complicat nu???
nu.nu a existat nici un contract. totul a fost o intelegere verbala. eu nu am o firma sau ceva de genu doar am facut niste mobila pentru dansul in diferite locatii si totul s-a desfasurat asa mai la negru..:)
buna ziua! in urma cu un an de zile am imprumutat niste bani de la un client cu care am avut o colaborare buna. intelegerea a fost ca in schimbul banilor eu urmez sa prestez niste servici pentru dansul dar cum eu eram dator lui el a facut pretul care i-a convenit lui si asa am ajuns sa lucrez aproape un an de zile si sa nu ma scap de datorie. din cauza ca nu am mai putut sa imi desfasor activitatea in orasul respectiv din cauza asta am hotarat sa plec din tara. acum sunt in anglia si am primit o citatie de la parchet ca trebuie sa ma prezint probabil sa dau declaratie. pe mine ma intereseaza cel mai mult pe baza a ceea ce am scris de ce fapta pot fi acuzat si ce se intampla daca nu ma prezint la parchet ??? multumesc