avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate V_herghelegiu

Activitate V_herghelegiu

Buna ziua, Ma adresez azi toturor ce vor sa ma ajute cu un sfat eventual ceva propuneri pentru a rezolva o problema cu unul din furnizorii de telefonie mobila (Cosmote Romania).

In data de 24.12.2013 am semnat un contract de prelungire a abon. de telefonie mobila, la data respectiva era in viguare o oferta: Dublu minutelor si abonam., prin urmare abonam. Cosmote Free L de 31 euro vine la oferta de 15 euro.
Toate bune si frumoase la semnarea contractului pentru 2 numere de telefon, pana la data primei facturi, atunci sesizez ca doar pentru un singur numar de telefon beneficiez de oferta la jumatate de pret, deci in loc sa platesc 15 + 15 = 30 euro ; platesc 15 + 30 = 45 euro.
Fac o reclamatie la relatii cu clienti in data de 21.01.2014 cerandule sa verifice oferta , si contractul semnat si sa rezolvam problema pe cale amiabila; si astept... a trecut o luna, doua , primesc un mesaj scris in data de 20.03.2014 si mi se aduce la cunostinta ca sesizarea a fost rezolvata si sa apelez serv. relatii clienti., dupa ce am sunat si am stat de vorba cu un operator mi se spune ca in sistemul lor informatic figurez cu un abonam de 15 + unul de 30 euro si ca nu au nimic de rezolvat, ca de ce atunci cand am semnat contractul nu am citit cat platesc, bun... ii explic doamnei foarte frumos ca nicaieri in contractul semnat (care il am acasa) nu este nici un articol care sa imi spuna cat costa abonamentul, de cate minute beneficiez s.a.m.d...si cer o copie la contractul semnat( de mine) care se afla la arhiva lor. Dupa o saptamana primesc pe e-mail contractul copie scanata si realizez ca este exact ce am si acasa in original, adica lipseste o parte care sa imi scrie alb/negru cat costa abonamentul lunar, de ce oferta beneficiez s.a.m.d doar un simplu tabel cu numerele de telefon de pe abonament si cu numele abonamentului optat ( adica FREE L ) dar nicaieri cat ar trebui sa platesc.

Deci pe scurt va rog sa ma indrumati care ar fi calea cea mai simpla si usoara sa pot rezolva conflictul cu cei de la cosmote

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.