din cate am inteles ieri a inaintat si actiunea de divort,pe mine ma intereseaza doar sa am stabilit dreptul de a-mi vedea copilul ,,,si inca cv in urmatoarele 10-15 zile urmeaza sa plec din tara as putea de exemplu sa va fa d-vs o procura sa ma reprezentati ?
buna ziua,, am cazut la intelegere cu sotia sa mergem la mediere la un notar , spunetimi si mie va rog am nevoie de un avocat ? si dak sunt lucruri pe care ar trebuii sa le stiu, nu am mai trecut prin asa cv , multumesc
am vorbit si i-am explicat totul problema este ca ea incearca sa profite de copil pentru a fii impreuna cu mn iar eu nu-mi doresc acest lucru iar copilul sa stiti ca este foarte foarte atasat de mn chiar dak are o varsta mica si am mai stat impreuna chiar si o sapt.
am si eu o intrebare ,sunt casatorit avem un copi de 2 ani si 2 luni iar de 1 an si 6 luni nu mai suntem impreuna eu de 9 luni sunt plecat din tara acum sunt in tara pentru 3 sapt iar sotia nu vrea sa dea copilul lucru care pana acum nu sa intamplat ,mentionez ca a parasit domiciliul conjugal si locuieste la parinti undeva la 20 de km de bucuresti ,,,,ce pot face sa-mi iau copilul pentru cateva zile ? multumesc