avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin126

Activitate cosmin126

canalele de pe strazi 4 stiu ca astea sunt cele mai grave din cate am inteles la mn in oras la mai prins pe un baiat cu masina furata si canele in masina si nu lau mai inchis find la prima abatere eu din cate am inteles risc o amenda penala sau cu suspendare vreau sa imi spuneti si dumneavoastra niste sfaturi va rog
Numele meu este cosmin am 20 de ani am si eu o prob si inca nam apucat sa vb cu un avocat sunt acuzat de furt impreuna cu inca 5 pers in total suntem 6 intradevar suntem vinovati am loat intr-o seara fier beton de la o casa in cosntructi bateri de pe daci si 4 canale fierul beton la recuperat 4 insi au recunoscut fapta la politie eu cu un baiat inca nam recunoscut 2 din aia ce au recunoscut au fost doar la fierul beton cu noi la restul suntem 2 contra 2 cei ce au recunoscut si neau bagat pe noi si noi ce nam recunoscut problema e ca noi nam dat nici o declaratie politia nea scris declaratia ca asa au vrut iei da au scris ce leam zis noi ca leam citit dupa eu din cate am inteles iei nu au dreptul sa scrie in locul nostru declaratia o data ces major si ne tot chema fara citati vine dupa noi la usa vreau sa va intreb are ceva daca nu spunem adevarul inca la politie pana ajungem in instanta acolo o sa ne luam avocat sio sa vedem ce ne zice vreau sa va mai intreb ce poate sa ne faca pentru fapta asta suntem la prima abatere astept un raspuns va multumesc frumos