avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate cristi4102

Activitate cristi4102

nu am!
Buna ziua!
Am formulata o plangere penala impotriva mea, de anul trecut din primavara.
Am colaborat cu o firma ce se ocupa de publicitate, am intocmit niste contracte pentru reviste in valoare de 200 euro.
A fost toul normal pana la momentul in care nu mi-am primit nici salariul si nici bani de carburanr, plus ca masina mea de serviciu satatea in service de o luna si numai promisiuni si vorbe
Pana la urma lucrurile s-au intamplat in felul urmator. Am comvenit cu sefa mea sa ma ocup eu de piesa lipsa a masinii, anume un disc de ambreaj pus volanta. A fost de acord sa le iau din dezmembrari pt ca se oferea factura si grantie.
A venit piesa cu garantia si factura. Fara chitanta. S-a achitat cash. Ei ii trebuia si chitanta si a sunat la firma care era trecuta pe factura si garantie, iar acea firma nu se ocupa de dezmembrari si nu are legatura. Motiv pt care ma invinuieste pe mine ca i-am dat facturi false. Apoi la 2 doua din contractele incheiate mi-a spus sa le inchei pe 200 de euro dar sa incasez numai 100 ca are ea ceva formular de discount pe care il va adauga ulterior. Mi-a mai spus sa fac si factura pe 200 si sa incasez 100, dar asta era in perioada inca mai era o persoana credibila pt mine.
Dupa ce am vazut ca nu imi iau salariul am incasat doua contracte si am retinut banii si anume 1000 de lei. I-am spus acesteie ca in momentul in care se va hotara sa imi plateasca salariul restant sa ii retina de acolo. Atunci a luat foc si ne-am certat! Eu mi-am dat demisia, iar ea a depus plangere penala pt faptele mai sus mentionate. Pt factura falsa la piesa pt masina! Cica vrea banii inapoi, desi piesa e montata pe masina si functioneaza si in ziua de azi, si banii pe contracte! Suma toatal se ridica la 3000 de lei. Pt cei 100 de euro in minus pe cele doua contracte cu discount, pe care ea nu l-a mai dat si nici nu recunoaste ca era vb de discount, cele doua contracte care le-am incasat si banii pe piesa masinii.
Falsul sub inscris oficial cred ca se refera la fatul ca am semnat chirante de si facturi de 200 euro si am incasat de la client 100 iar acesta din urma a confirmat ca mi-a platit doar aceasta suma.
Care e pedeapsa care s-ar putea aplica in situatia mea!
Am colaborat si cu politia la fiecare audiere si cu procuratura, mai putin la ultima audiere la procuror! Nu am fost in localitate. Eram departe de casa si nu puteam ajunge sub nici o forma, iar acum dosarul a ajuns in instanta de judecata! M-ar interesa ce anume as putea putea face , si care ar fi pedeapsa posibila in cazul meu!
Multumesc !