avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate cbngheorghe

Activitate cbngheorghe

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
optiune: orice instanta din circumscriptia curtii de apel ....si gata

radoi_laurentiu a scris:

cbngheorghe a scris:

examen pe post CA Alba Iulia ...posturi multe

[ link extern ]

DEGEABA SUNT POSTURI MULTE PT CA TREBUIE SA OPTEZI PT CE INSTANTA CANDIDEZI SI MAI MULT DE 2LOCURI/INSTANTA NU SUNT.

examen pe post CA Alba Iulia ...posturi multe

[ link extern ]
rezultatele de la grefieri CAB :(

romarta123 a scris:

interesant! timpul de redactare mi se pare foarte scurt, inseamna ca textul nu este foarte mare 1,2 pagini maxim, mai ales pt faptul ca trebuie alinat, subliniat ,bolduit etc

art. 52 din Legea 567/2004

cam asa ceva...

[ link extern ]

nicky123 a scris:

am o intrebare legat de proba practica de la CAB -Ce varianta office se foloseste?trebuie folosite diacriticele ? cum decurge aceasta proba ?cum ne putem pregati ?Pana toamna 2015 poate se mai scot posturi direct si de aceea va intreb.Multumesc...

cred ca ai dreptate...dar sunt scapari care irita...

la CAB ...la PC nu au fost mentionate articolele ...pct.1 este incomplet si inexact...cred ca s-a gresit mult la pct asta

randy_tgv a scris:

Salut,
Pentru examenele ce se organizeaza direct pe post, subiectele sunt diferite, se spune clar ce trebuie sa scrii. La fiecare subiect este mentionat si articolul la care se refera, pentru a nu creea interpretari cu privire la barem, dupa incheierea examenului, cel putin asta este parerea mea. Ideea vehiculata aici, cum ca trebuie sa redai clar cuvant cu cuvant articolul indicat este GRESITA. Daca ai acumultat informatia coerent si in acelasi timp o pot expune corect, nimeni nu te va depuncta. Am sustinut astfel de examene si din experienta, afirm aceste lucruri.
Cat despre afirmatii subtile cum ca examenul se poate eluda, asta sunt frustrari, imi pare rau sa o zic, dar este un adevar pe care treb sa il acceptam, la examenele pe post se rezinta intr-o proportie relativ mica, este adev, si persoane care sunt foarte bune si care prind aceste posturi! Bravo lor! Pentru a casiga un post la concursurile de la Curte este necesar sa inveti altfel, fiecare articol este important si iti poate aduce puncte.

PS: Valorificarea notelor, este valabila doar pentru cei care au sustinut un examen de admitere pe post organiz de Curtile de Apel, pe o perioada de 1 an de zile, din momentul in care ai sustinut examenul. Media pentru a fi valorificata treb sa fie de minim 6 la cele 3 materii, si pentru fiecare materie in parte nu mai mica de 5. Nu se aplica in cazul SNG.

Numai bine!

stai f bine cred...eu la pct.1 de la OJ, ei l-am facut cam praf.

cum ti s-a parut pct. 1 de la PC?
Cris111 a scris:

Buna! da, am fost eu! mi-am calculat 7,9-8,2 cam asa..nu stiu ce sanse am :( Voi ce ati facut?

Bravo!

a fost cineva astazi la CA Bucuresti?
Păi se pare că eu le-am ințeles, dar din păcate nu m-au ajutat foarte mult cunoștințele...din 1200 și câți or fi fost...10% tot or fi înțeles...vor fi note mari :(
ivasca a scris:

Si eu cred la fel cred ca nu a fost unul care sa fi inteles intru totul toate subiectele spre ghinionul nostru.

nu trebuiau sa se repete initial...dar au observat ca si acest enunt este corect, chiar daca folosind informatii de 2 ori, iar in raport cu calitatea enuntului...daca respingeau contestatia ar fi trebuit sa anuleze tot punctul...nu au dorit sa dea 1 punct din oficiu la toata lumea...au impacat si varza si capra

scythe123 a scris:

cbngheorghe a scris:

mai scadem la PC pct. inca 0,15...la inceput nu am inteles de ce a dat corecta varianta „ procesul civil se desfasoara coform legii” folosind de doua ori informatiile...ei bine . cred ca daca nu procedau asa trebuia sa anuleze pct-ul si sa acorde tuturor 1 punct

cbngheorghe a scris:

din calculele mele optimiste
PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota

eu am crezut ca informatiile din fiecare coloana se pot folosi doar o singura data, nu de mai multe ori, presupun ca multa lume a crezut asa, plus ca cine a facut contestatie la OJ la judecatori mi se pare aiurea, ca oricum nu le scadea nimic daca au scris si mentiunea " in cazul in care legea nu prevede altfel", dar cum e un concurs fiecare trage pentru el, eu una nu as fii facut contestatie pt atat