avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters319295

Activitate ContSters319295

Buna seara,am si eu o intrebare dar mai intai va explic situatia mea care ar fi urmatoarea:Am 24 de ani, in ianuarie 2013 am plecat din italia unde am stat de la 14ani, la munca in germania unde era prietenul meu, am muncit o luna/doua dupa care am plecat in elvetia sa muncesc in locul unei prietene. M am intors din elvetia inapoi in germania dupa care am aflat ca sunt insarcinata, am mai stat doua luni la prietenul meu dupa care am plecat in italia la ai mei sa le dau vestea. Am plecat de la ai mei in romania pentru a schimba aerul dupa care burtica a tot crescut si nu am mai putut pleca din romania, fiind nevoita sa nasc acolo. prietenul meu adica tatal copilului stiind ca astept bebe,nu a mai dat nici un semn :((. dar nici eu nu l am mai cautat.problema e urmatoarea. Sunt o mama singura cu un bebe de cateva luni acum si nu am nici un suport, parintii nu ma pot ajuta, n-am casa n-am nimic. Am ramas cu ochii in soare si cu un copil in brate pe care nu as putea sa-l las nicaieri si nimanui. Vreau sa stiu daca pot cere vreun ajutor in germania(unde am lucrat o luna/doua cu contract si am anmeldung(adresa) sau in italia unde am lucrat dar fara busta paga ca nu mi a facut nicaieri unde am muncit. In romania nu pot sa stau ca nu am casa acolo.pot face ceva sau pot primi vreun ajutor de pe undeva? deocamdata stau in chirie in munchen dar banii se duc,eu nu pot sa muncesc ca nu are cine sa imi tina bebe. Nu stiu as fi foarte fericita sa ma ajutati cu un sfat,o idee. Bebe e tot ce miam dorit de aceea nu am recurs la avort:((