avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate nicolle2014

Activitate nicolle2014

Bună seara! Am un prieten care mi-a spus ca dacă trimit la locul de munca o adeverință prin care spun ca am un copil în întreținere nu îmi va fi impozitat salariul! Este adevărat?!
Bună ziua! În luna Iulie 2013 am cumpărat în apartament construit într-un bloc finalizat în luna August- Septembrie. Apartamentul are deasupra o terasa a unui alt apartament, terasa de vreo-o 30-40mp.M-am mutat în luna septembrie iar la începutul lunii noiembrie, odată cu prima zapada au început surprizele. A început sa curga apa din tavan. Am spart rigipsul și am observat cum curge apa printr-o gaura. Am vorbit cu constructorul și mi-a zis ca e o zona unde nu a fost izolația ok.și ca va rezolva. Am mers și eu sa vad care a fost problema, pe terasa.era un angajat care dădea.cu silicon pe rosturile de la marginea peretelui. Am stat cam o săptămână cu ligheanul în living, iar cu o gaura de 1,5mp din tavan pana prin luna februarie 2014. A trecut iarna, nu au mai fost probleme, am.acoperit gaura și am sperat la rezolvarea problemei.Acum 3 zile au început ploile, de 2 zile m-am trezit cu aceiasi problema doar ca acum nu doar în living ci și în baie. Am vorbit din nou cu constructorul și a început sa-mi spună ca trebuie.sa îl ajut și eu cu bani, ca nu sta prea bine cu banii, și ca sa ma gândesc bine ca el se va apuca de spart terasa de sus pentru a remedia problema dar dacă vine ploaia vă fi grav pt mine. I-am propus sa facă o copertina pentru a evita problemele. El a spus ca dacă vreau sa plătesc eu asta, ca el nu are bani și pentru copertine. În discuțiile noastre mereu îmi reproșa ca am dat prea putini bani pe apartament. Discuțiile pot continua... Va rog sa ma ajutați și sa-mi spuneți cum pot proceda.