ok, deci asta este...trebuie sa ma împac cu ideea că sunt job-less:) Eh... Românica....si prostia omului ne-informat, în cazul de față a mea :)
Vă mulțumesc frumos
Problema este că, nu am niciun fel de martor care să fi asistat la discuția mea cu șefa, ea m-a invitat la o discuție în particular. Nu sunt vinovata de nimic, până și managera firmei mi-a dat dreptate. Considerați că, neavând niciun martor, nu am cum să rezolv această problemă?
Bună ziua,
În luna ianuarie m-am angajat la o firma pe postul de lucrător comercial. După două luni, adică în data de 07.02.2014 șefa mea, m-a pus să-mi dau demisa la zi, spunând că e mai bine așa, că nu ne potrivim. Am rămas cu gura căscată, mai ales că managera firmei îmi spusese de câteva ori că sun foarte mulțumiți de mine și că îmi fac bine treaba, îmi dau interesul ș.a.m.d. Eu neștiind ce să fac, mi-am dat demisia, la zi, din motive personale (țin să specific că mi-a fost dictat fiecare cuvințel care l-am scris în demisie mai puțin CNP-ul si XB-ul). Acum conștientizez faptul că , nu avea niciun motiv să îmi desfacă contractul de muncă, care era pe perdioadă nedeterminată și de aceea m-a pus să îmi dau demisia.Începând de a doua zi, în locul meu a mers o fată care a mai lucrat acolo. Eu ce să înțeleg? Că a fost un favor personal al șefei mele față de domnișoara respectivă, nu? Ce aș putea să fac în acest sens? Nu vreau să fac nimănui rău , îmi vreau doar slujba înapoi.