buna seara. vin si eu pe acest forum cu o problema cred eu cu care nu ati avut de aface pana acum. anul trecut am fost dat afara de la scocietatea la care lucram de 12 ani pe motiv de indisciplina, fara sanctiuni penalizari sau avertismente in toata aceasta perioada. firma la cre lucram este in insolventa si daca eu am refuzat sa demisionez au recurs la aceasta varianta sa imi arate ca ei fac ce vor. am contestat decizia in instanta, am castigat procesul iar angajatorul a facut recurs. in acest timp sentinta instantei fiind executorie firma la care am lucrat ma reintegrat in societate iar a doua zi dupa reangajare a venit cu un act aditional la contractul de munca prin care ma delega in maxim 12 ore,pentru o perioada de 60 de zile la un punct de lucru din alt judet sub pretextul ca societatea doar in alt judet mai are punct de lucru,desi ceilalti angajati ai acestei firme desfasoara activitati pentru alte societati ale aceluiasi patron. nefiind disponibil pentru aceasta situatie neasteptata am refuzat sa semnez actul aditional,nu eram obligat,si nici nu am fost informat ca societatea doar in alt judet mai desfasoara activitate. la momentul in care eu am fost dat afara functiona bine merci la adresa la care este inregistrata.BUN...a treia zi de la reintegrare ce sa vedeti... sunt sunat de la societate ca mi-a fost suspendat contractul individual de munca(motivele nu au vrut sa le comunice telefonic) urmand sa primesc decizia de suspendare prin posta. intrebarea mea ar fi ce pot sa mai fac eu in situatia asta? sa mai contest in instanta inca o decizie a angajatorului? sa inaintez demisia sau sa astept pana la pronuntarea recursului? sa merg in proces civil cu patronul societati? stiu ca sunt multe intrebari ..dar as aprecia orice sfat util. multumesc.