Nu , cu societatea vanzatoare (insolventa) reprez prin admin judiciar. Insa judecatorul a dispus ca administratorul judiciar sa puna in aplic hot jud. de a intabula imobilul, iar admin judiciar motiveaza necesara prezenta admin special la notar in ideea ca hotararea este in contradictoriu cu legea insoventei, intrucat admin special este in drept sa semneze sub supravhereea lichidatorului, acesta (admin jud. ) neputand instraina un imobil din patrimoniu in faza de observatie . Un alt motiv ar mai fi : " actul sa nu poata fi contestat cvc de niciuna din parti", trebuie sa fie si admin special. Avem toate actele , inclusiv certificat energetic, doar asteptam ca admin special sa binevoiasca a se prezenta cu lichidatorul la notar.
buna ziua, am cumparat un imobil cu antecontract de vanzare de la o societate, care a intrat in insolventa. dupa un proces lung am castigat procesul, dar judecatorul a dispus sa ne prezentam cu lichidatorul la notar in vederea perfectarii contractului de vanzare. Intrebarea mea este : cum il pot forta pe sc (vanzator) sa imi transmita dreptul de proprietate, deoarece lichidatorul amana intabularea pe motiv ca nu a dispus judele corect si ca trebuie sa ne prezentam la notar si cu admin . special?