avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate Freearbeiter

Activitate Freearbeiter

Intocmai, nu doresc sa fac nimic ce ar fi gresit, de aceea am si pus intrebarea. Dar in cazul in care adaug o categorie(revenind apoi cu un permis nou,data noua si categorie noua)? Pot face asta deoarece de aici imi primesc permisul inapoi in momentul in care parasesc Germania. Daca cumva cunoasteti legile din Germania, se poate reduce/anula decizia de interdictie in urma unui test sau ceva? Va multumesc frumos, doar de bine!
Buna, in urma cu o saptamana, din cauza ca am condus dupa ce am baut destul de mult la o discoteca (mare prostie), am fost oprit de catre politie si mi s-a retinut permisul de conducere. Momentan sunt in asteptarea testelor de sange, nu am primit inca o decizie din partea dansilor.
Am fost la politie cu intentia de a primi niste informatii. De acolo mi s-a spus ca o sa primesc o interzicere de a sofa in cadrul Germaniei(minim 7 luni), dar ca o sa pot sofa in celelalte state, iar in cazul in care doresc sa parasesc statul, o sa imi primesc permisul de la ei pe baza unei declaratii. In acel moment, ofiterul de serviciu mi-a spus ca pot sa imi obtin un nou permis in Romania, fie declarand actul pierdut, fie adaugand o alta categorie, moment in care, mi se va permite din nou sa conduc si pe teritoriul Germaniei, mai repede decat termenul primit.
Nu cunosc legislatia si as dori sa stiu daca spusele dansului sunt veridice si daca se poate face asa ceva. Adica, daca am un permis nou, al meu nefiind anulat, pot sa primesc din nou dreptul de a conduce?
Va multumesc anticipat, o zi buna.