avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate irinaaaa

Activitate irinaaaa

Răspuns la discuția lndemnizatie de crestere copil
Buna ziua din nou! Mi s-a incjeiat contractul de munca la data de 1 mai insa nici pana acum nu am primit actele care imi sunt necesare pentru dosarul de somaj. Ideea e ca trebuie trimise de la Bucuresti ( fiind o firma mare) isa deja s-a intarziat destul de mult iar fostul meu manager da din umeri si imi spune ca nu are ce sa faca, ca el vorbeste cu cei de la Bucuresti dar nu depinde de el. Imi este teama ca nu voi apuca sa imi depun dosarul in luna mai si voi pierde indemnziatia de crestere copil. Ce pot face? Cui ma pot adresa in acest caz?
Am inteles. Va multumesc mult de tot pentru informatii!! O zi buna!
Va multumesc frumos pentru raspuns. mai am o nelamurire. La 1 mai, cand imi expira contractul, trebuie sa fac eu actele pentru somaj sau intru automat in somaj? Si daca trebuie sa fac eu actele, asta presupune sa am o perioada in care nu sunt nici angajata si nu iau nici somaj. Nu ma afecteaza la indemnizatie?
buna ziua. Sunt gravida in 17 saptamani iar pe 1 mai imi expira contractul de munca care este pe perioada determinata. mentionez ca pe 25 martie 2014 am facut 1 an de cand sunt angajata la aceasta companie. intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului. multumesc