multumesc
procesul este la bucuresti iar eu sunt din iasi
sa cer instantei mutarea dosarului la adresa debitorului (adica a mea)
ei au cerut judecarea in lipsa
Buna ziua,
Am avut (adica am deorece prestatarul nu a dorit inca rezilierea contractului spunindu-mi sa solicit eu in scris aceasta )un contract prestari servicii intre profesionisti.In acest contract a fost stipulat o clauza prin care se percepeau majorari de 0. 5% penalitati de intirziere) Am avut niste probleme financiare si nu am putut sa respect obligatiile din contract deci am fost de acord cu plata acestor penalitati.In urma solicitarilor mele (destul de numeroase -telefonic la call center )In data de 13.01.2014 mi-sa trimis un SMS prin care mi se spune ca penalitatile de intarziere sunt de 460.19 lei pe care le-am si platit adoua zi dimineata.In data de 26.02.2014 primesc o notificare de la firma prin biroul unui avocat si cu o stampila de la bej prin care eram obligat ca in termen de 5 zile la plata sumei de 1056 lei reprezentind taxa judiciara de timbru,onorariu avocat,taxa transmiter bej si 274.0 lei diferenta penalitati de intarziere.Am refuzat plata acestui debit intrucat nu stiam de unde vine solicitindule in acelasi timp sa-mi trimita calcului majorarilor de intarziere.In data de 18.04.2014 primesc o citatie prin care am termen in 05.02.2014 pentru recuperare acestei sume.Intrebarile mele sunt:1.As dori sa stiu daca SMS sunt proba in instanta(in contract este trecut ca toate notificarile ,facturile sunt trimise prin email,sms sau telefonic-eu nu mai detin acel SMS).As putea cere instantei sa oblige reclamanta sa faca dovada continutului acestui sms (stiu nr de la care a fost trimis ,data si ora) ?Daca instanta ar lua in calcul acel SMS procedura de executare nu cred ca isi mai avea rostul deoarece eu le-am facut plata penalitatilor solicitate in acel SMS.In intampinarea pe care vreau sa o fac pentru primul termen as dori sa solicit instantei sa mai acorde un termen pana la care sa oblige reclamanta sa depuna la dosar continutul acelui SMS.Credeti ca e bine?sau sa invoc alceva?
2.Daca instanta nu ia in calcul acest SMS ce cai legale mai am pentru a contesta aceasta executare?