avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate lee_vue

Activitate lee_vue

Răspuns la discuția detasare functionar public
freeelis a scris:

Legea nr.188/1999:

(4) Pe perioada detaşării funcţionarul public îşi păstrează funcţia publică şi salariul.


ce se poate face daca institutia publica la care se detaseaza nu-i pastreaza salariul (mai mare) de la institutia publica de la care se detaseaza?
Răspuns la discuția 'Libertatea de expresie'
imobilul ala, in cazul asta, reprezinta ochelarii... de vedere. nu poti sa-i iei unuia ochelarii de vedere pentru ca e interzis sa ingradesti unuia libertatea sa vada.
Răspuns la discuția 'Libertatea de expresie'
achif a scris:


Adica sa nu ii scoatem ochii (desi a facut o crima) pe motiv ca nu mai vede , pai in momentul in care savarsesti o crima pierzi dreptul de a vedea (daca e lege) dar poti sa vorbesti cat vrei



nu ii scoatem, nici macar unul, ca e interzis a se ingradi libertatea... sa vezi.
Răspuns la discuția 'Libertatea de expresie'
achif a scris:

Parerea mea este ca nu are nici o legatura evacuarea unei televiziuni cu libertatea de expresie , nu se ia licenta de a transmite ci doar se ia un imobil pentru a acoperi un furt

Televiziunea poate oricand sa tranmita din alta locatie .



asta e cam acelasi lucru cu... daca nu se poate (e interzis a) ingradi unuia libertatea de a vedea (sa vada), ii scoatem totusi un ochi (ca asa e legal, pentru a acoperi un furt) pe motiv ca are 2 (ochi) (poate sa vada oricand cu alalalt (ochi)).
Băsescu intervine (se baga si el) în scandalul de la Antena 3

Basescu: "E îngrădită libertatea de expresie când ai 2-3 studiouri? Chiar aseară, emisiunea s-a transmis din locaţia de la excelsior... deci s-a transmis din afara sediului Intact"

inteleg de aici (de la basescu insusi) ca daca exista numai si numai 'sediul Intact' de unde se transmitea (nu erau si alte locatii), prin evacuare din sediul intact se ingradea libertatea de expresie (evacuarea NU era posibila) :rolleyes::slap:
dar asa este (evacuare posibila din sediul intact), pe motivul ca mai au si alte studiouri:))

[ link extern ]
Răspuns la discuția Cine conduce destinul Romaniei ?!
trandafir2 a scris:

lee_vue a scris:

ce dreacu' or zice ailalti 8 (aia cu jumatea de paine, azi)?:))

Or zice ca oricum trebuiau sa slabeasca, ca lenea-i mai buna decat munca si ca mai bine se plang decat sa munceasca. :))



nu, nuuu, nici pe departe, nici pe departe...
AZI, 2 tipi dintre aia 10 tipi de IERI si-au zis ca furaciunea (insusirea, pe motiv de 'vrednicie'- iuteala de mana) de paine (in scopul ingrasarii, intrucat nu sunt 'lenesi') de la altii (de la ailalti 8 tipi, care sunt 'lenesi'-nu sunt iuti de mana:)) ) e mai buna decat munca.:rofl:


Răspuns la discuția Rezidenta fiscala vs impozite
cu contract oficial activitate dependenta (de 'munca') desfasurata in strainatate cu angajatorul de acolo nu exista nicio obligatie fata de fiscul roman, chiar daca impozitele platite acolo (despre ele e vorba) sunt mai mici decat cele din romania.
Răspuns la discuția Rezidenta fiscala vs impozite
fara contract activitate dependenta si fara impozitele aferente platie n-are cum sa se ajunga in cazul 1.
Răspuns la discuția Rezidenta fiscala vs impozite
1. nicio obligatie (nu declaratie/nu plata, nici credit fiscal extern) fata de fiscul roman;
2. daca fiscul roman dovedeste veniturile (ca 'neidentificate') de care spuneti (si oricare altele, cu 'sursa neidentificata') le impoziteaza cu 16%, plus dobanzi si penalitati, plus amenda pentru nedeclarare (2010, primul an, daca nu se intra in prescrieri).



Răspuns la discuția Cine conduce destinul Romaniei ?!
da, daca sa zicem, 10 tipi mancau ieri 10 paini (cate o paine de caciula), azi, tot aia 10 tipi mananca 15 paini.
numai ca 2 tipi din aia 10 de ieri mananca azi 11 paini din cele 15 (cate 5 si 1/2 paini de caciula), ailalti 8 tipi mananca azi 4 paini (cate 1/2 paini de caciula).
aia 2 tipi, din cei 10 de azi, care care mananca 5 si 1/2 paini/zi/caciula zic... "Una peste alta tipii traiesc mai bine azi decat ieri".
ce dreacu' or zice ailalti 8 (aia cu jumatea de paine, azi)?:))