Eu sunt medic veterinar, fiind profesie liberara in 2010 m-am inregistrat la ANAF si mi s-a eliberat un CIF. Ulterior am facut contract si cu Casa de Asigurari de Santate Constanta. Prima chitanta este platita chiar la casieria lor. Astazi am avut neplacuta surpriza sa fiu informat de catre medicul de familie ca nu figurez ca asigurat.
Din toamna lui 2012 am buletin de Bucuresti, ca atare tot azi am fost la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate din Calea Calarasi sa vad cum e posibil asa ceva. Acolo am fost informat ca ultima mea mentionare in sistemul lor e din iulie 2008!
Am chitantele de plata, am ordinele de impunere eliberate de catre CAS Constanta iar dumnealor imi spun (am vorbit mai devreme cu ei la telefon) ca tot eu trebuie sa dau fuguta cu ele la ei ca sa imi inregistreze chitantele la ei, inclusiv pe cele platite la casieria lor, pentru ca ultimele sunt platite la ANAF conform modificarilor din legislatie.
Intrebarea mea este legal ce mi se intampla sau sunt doar un fraier pus pe drumuri pentru incompetenta angajatilor la stat si cum de si-au permis cei de la CAS Constanta sa imi trimita deciziile de impunere? Pe baza la ce daca nu figurez la ei?