deci ... am ajuns la concluzia ca am dat o semnatura si am fost de acord sa fac un bine ca apoi sa platesc pentru bunatatea mea ... asa suntem noi romanii ... faci bine, primesti rau ... o sa ma conformez si o sa-i platesc ... multumesc pentru raspunsuri
asa e cum spuneti, ca la data cumpararii apartamentului noul proprietar si-a insusit si aceasta conducta de gaz ... dar sa nu uitam ca aceasta conducta este pe casa scariilor, iar aceasta casa a scariilor nu a platit-o noul proprietar :) ... tocmai de aceea vechiul proprietar a cerut acordul celorlalti vecini sa-si poata duce conducta pana la etajul 3, iar toti vechii proprietari am fost de acord
nu sunt in relatii de dusmanie cu acest vecin, iar de la ceilalti 2 vecini care s-au bransat nu a avut curaj sa le ceara suma de 2000 ron pentru ca acestia lucreaza la M.A.I. ... nu stiu cum a calculat el de imi cere 2000 ron ... nu ma opun sa nu ii platesc o suma de bani, dar ma intreb de ce 2000 ron si nu mai putin
Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani o vecina si-a bagat centrala termica pe gaz si a trebuit sa isi traga conducta separata de cea comuna de bloc. Pentru aceasta a avut nevoie de semnatura proprietarilor celor 10 apartamente de pe scara blocului. Aceasta vecina a promis celorlalti vecini ca daca o sa semnam cand vom avea nevoie sa ne bransam pentru a ne pune si noi centrala de apartament ne putem bransa gratis la conducta de gaz metan care a fost platita integral din banii ei. Intre timp aceasta vecina a vandut apartamentul si a cedat si aceste acte cu conducta de gaz noului proprietar. Acum as vrea si eu sa ma racordez la aceasta conducta de gaz si i-am cerut acordul noului proprietar care imi cere suma de 2000 RON. Spuneti-mi va rog daca chiar trebuie sa-i platesc aceasta suma de bani sau care ar fi o alta solutie pentru a ma putea bransa la conducta de gaz. Precizez ca pe scara blocului pe langa acest vecin intre timp s-au mai racordat la conducta inca 2 vecini de la care nu a avut pretentii materiale. Oare nu ar fi corect ca acel cost care s-a platit pentru a se duce aceasta conducta pe casa scarii sa se imparta la 4 apartamente? .... Multumesc anticipat!