In fata casei mele s-a construit in anul1992 pe o suprafata de 36 m patrati un spatiu comercial (o constructie din metal si sticla).Ani la rand a fost lasata in paragina ,pentru ca respectivi proprietari au dat faliment.Am asteptat ca cineva de la primarie sa o demoleze fiind pe spatiul public dar surpriza a fost ca in anul 2002 constructia a fost intabulata, inclusiv cu suprafata de 228m patrati aferenti cladirii ,teren care este a primariei din localitate.In momentul de fata aceasta cladire este renovata si functioneaza ca magazin mixt ,proprietarii fiind doi rommi care sustin ca suprafata de 228 de m patrati este proprietatea lor .Prin urmare au demarat constructia mai multor foisoare de lemn unde servesc clientii cu bauturi alcollice ,facand galagie si mizerie in fata casei noastre .Am depus cerere la Primarie ca nu suntem de acord cu aceste terase ,cerere care a fost solutionata pozitiv ,dar in ciuda faptului ca nu au primit aprobare pentru terasa stimatii proprietari ne ameninta cu amplasarea a si mai multor asemenea foisoare si zicandu-ne ca fac ce doresc dumnealor deoarece noi nu avem niciun drept ci doar ei. Am facut deasemenea plangere catre postul de politie in ziua in care proprietari si-au amplasat foisorul,dar aceasta plangere nu a fost solutionata.Desi consiliu local nu le-a aprobat cerera nu au luat nicio o masura dupa ce foisorul a fost amplasat.Ce putem face in acesta situatie? si in ce directie ar trebui sa ne indreptam???