avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate angelica85

Activitate angelica85

Răspuns la discuția Executor tras la raspundere?!?
Da, am citit ceva de genul. Intrebarea mea este ..trebuie sa o fac de fiecare data in scris? De staruit..s-a staruit ..credeti-ma. Pot demonstra cu martori si avocat nenumaratele rugaminti catre domnul executor..
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am de recuperat o creanta. Am primit din partea tribunalului dreptul de executare silita. Am contactat un executor, achitat tot onorariul si am sperat ca va fi ok. Acesta a facut demersuri prin care a blocat conturi, pus popriri, somari la plata ..etc Numai ca persoana respectiva nu a vrut sa plateasca nebagand de seama executorul. Apoi la termen de 6 luni executorul nu a mai reinnoit acestea iar persoana respectiva a reusit sa scape de ce era pe numele ei (o firma) plus sa mai scoata alt imprumut pe casa (care nu avea cum sa o vanda fiind girata).
In aceste conditii in care clar executorul nu si-a facut datoria...ce pot sa fac? La cum se prezinta acuma situatia nu vad sa mai recuperez creanta de la persoana respectiva intrucat..nu prea ar mai avea ce.. /X-(#-o

Va rog frumos, cine s-a mai intalnit cu asa caz...o mana de ajutor:(

Va multumesc