Da, am citit ceva de genul. Intrebarea mea este ..trebuie sa o fac de fiecare data in scris? De staruit..s-a staruit ..credeti-ma. Pot demonstra cu martori si avocat nenumaratele rugaminti catre domnul executor..
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am de recuperat o creanta. Am primit din partea tribunalului dreptul de executare silita. Am contactat un executor, achitat tot onorariul si am sperat ca va fi ok. Acesta a facut demersuri prin care a blocat conturi, pus popriri, somari la plata ..etc Numai ca persoana respectiva nu a vrut sa plateasca nebagand de seama executorul. Apoi la termen de 6 luni executorul nu a mai reinnoit acestea iar persoana respectiva a reusit sa scape de ce era pe numele ei (o firma) plus sa mai scoata alt imprumut pe casa (care nu avea cum sa o vanda fiind girata).
In aceste conditii in care clar executorul nu si-a facut datoria...ce pot sa fac? La cum se prezinta acuma situatia nu vad sa mai recuperez creanta de la persoana respectiva intrucat..nu prea ar mai avea ce.. /X-(#-o
Va rog frumos, cine s-a mai intalnit cu asa caz...o mana de ajutor:(