mirebire a scris:
eu zic sa mai asteptati cativa ani
Multumesc pentru raspuns :)
legally_aid a scris:
Eu vă sfătuiesc să nu dați curs acestei ,invitații,,. Nu pentru că ați putea avea probleme din punct de vedere legal, fata are o vârstă de la care ar putea să își înceap viața sexuală, fără ca partenerul ei, care nu are calitatea descrisă de lege ( art. 220 alin. 3, sau alin. 4, cod pena), să aibă probleme de natură penală.Însă pot fi o serie de alte probleme, de pildă cu părinții fetei, chiar cu ea, pentru că la această vârstă se poate atașa foarte mult de dvs., iar în cazul în care veți intenționa să întrerupeți relația, cine știe ce gânduri va avea. Trebuie să vă gândiți la toate aceste aspecte, mai ales dacă știți că nu are un anumit grad de maturitate, pentru a conștientiza ceea ce face.
Va multumesc frumos, ma interesa sa stiu daca exista posibilitatea sa am probleme de natura penala din aceasta cauza :oops: , daca legal totul e ok si nu imi fac probleme , parintii ei nu pot decat sa poarte o discutie cu mine :hammer: In Art.220 am vazut ca :
- minor cu varsta intre 13 sŸi 15 ani se pedepsesc cu inchisoarea de la unu la 5 ani.
-varsta intre 13 sŸi 18 ani, cand majorul a abuzat de autoritatea ori influenta sa asupra victimei, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.
De aici inteleg, ca daca parintii fetei ar depune plangere la politie ca am influentat-o, sau ca as fi convins-o sa faca acest pas, intru in probleme mari ? :rtfm: :worthy: