avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate miriam101

Activitate miriam101

Răspuns la discuția Primă naştere copil
Multumesc pentru promtitudine:-)
Răspuns la discuția salariu grad 1
Încapând cu anul şcolar 2016/2017.
Buna ziua! Lucrez in invatamant si as dori sa stiu daca pot beneficia de prima pentru nasterea copilului. Multumesc!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie CIC
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie CIC
In primul rand multumesc pentru promtitudine. Asadar, eu voi naste in octombrie si intentionez sa revin la munca in 1 sept 2016 (lucrez in invatamant). Pentu siguranta mea pot opta pentru CCC in varsta de pana la 2 ani, dar daca revin in 1 sept 2016 la scoala voi beneficia de acel spor undeva din octombrie, incepand cu ziua in care copilul a implinit un an. Am inteles bine sau nu? Intortochiate sunt legile astea...#-oB-)
Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez pentru CIC de un an sau pot alege si varianta a doua, CIC de 2 ani. Daca aleg varianta a doua, (art. 2, al., litera b), ma pot intoarce la serviciu si mai devreme de un an dar nu voi mai beneficia de acel spor de insertie? Multumesc!
Buna ziua! As dori sa construiesc un garaj din lemn,fara fundatie. Am nevoie de autorizatie si proiect? Multumesc!