avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate cristian_222

Activitate cristian_222

nu au fost depuse 2 apeluri. La dosar a fost depusa o varianta, cuprinzand mai multe motive. Paratilor ( in numar de 3) li s-au trimis, la 2 dintre ei , o varianta mai simplificata de apel care nu cuprindea toate motivele prezente in varianta de la dosar, iar la a III-a persoaoana (parat) i s-a trimis varianta identica cu cea de la dosar
multumesc pentru raspunsul dvs.

Intre cele doua apeluri diferenta nu consta in lipsa unei file ci in faptul ca unul dintre ele are fraze in plus fata de celalalt. Semnatura este aceeasi pe ambele, deci nu sunt doi avocati care sa fi formulat cele doua apeluri.
Imi va permite instanta sa reformulez intampinarea avand in vedere ca eu am primit apelul in varianta cea simpla ?

Intre timp am mai intrat in posesia unor documente care contracareaza exact acele fraze din apel despre care nu aveam cunostinta . Le va lua in considerare instanta la urmatorul termen ?

Intreb pentru ca nu stiu cum se desfasooara un proces in aceasta procedura prevazuta de art 1033 si urmatoarele din NCPC
Buna seara,

Sunt parat intr-un dosar ( eu si parintii mei) de evacuare imediata, art 1033 si urmatoarele,NCPC

la judecatorie am castigat, reclamantul a facut apel.

Am primit continutul apelului prin posta dar am deschis numai un plic (cel destinat mie) Am trimis intampinatea la dosar.
Apoi am mers la dosar sa il studiez. Dar.... acolo observ ca apelul avea alta forma, mai stufos decat ce primisem eu. Merg acasa si deschid si plicurile destinate parintilor mei. Apelurile destinate parintilor erau identice cu cele de la dosar, la tribunal.

Ce ar trebui sa fac ? A trecut termenul de 15 zile in care am depus intampinarea. Sa merg la prima sedinta de judecata si sa cer alt termen pt a reformula intampinarea in functie de apelul existent in dosar ?

Reclamantul apelant nu poate sa primeasca o sanctiune pentru aceasta fapta ? Nu poate fi declarat nul apelul ? Nu sunt jurist, deci daca am scris ceva aberatii pe aici.... va rog sa ma intelegeti.

Multumesc
Răspuns la discuția Contract arenda - anulare
Buna seara,

Nu a avut nicio procura, in plus sotia are 80 ani. A semnat contractul in alb, dar nu poate dovedi acest lucru
Răspuns la discuția Contract arenda - anulare
Multumesc!

Trebuie in prealabil o notificare ? daca da, catre cine ?

cine are calitate procesuala activa ?
Buna seara,

sotia mea a semnat un contract de arenda pentru terenul meu (terenul este mostenire de la parintii mei). Eu nefiind de acord ca sotia sa hotarasca nimic in legatura cu acest teren vreau sa demarez procedura de anulare a acestui contract in instanta. Trebuie prin contencios administrativ ? trebuie sa respect prevederile art. 7 din legea 554/2004 ?

Va rog ajutati-ma.