avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate vasimirea

Activitate vasimirea

Răspuns la discuția Sot, amanta, copii
am zis responsabil legal in ideea ca el este principalul responsabil intr-o familie avand rolul intretinatorului,stiu ca si eu am aceleasi drepturi ca si el,insa,am teama ca,el fiind principalul responsabil ,intretinator al familiei si eu fiind intr-o tara unde sunt doar rezident ,sa nu aiba drepturi mai mari decat mine prin simpla cerere de reintoarcere in tara de origine.aici peste tot in acte oriunde este trecut ca reprezentat legal si principal responsabil
Răspuns la discuția Sot, amanta, copii
Multumesc mult pentru raspuns,copiii sunt doua fetite de 10 si respectiv 8 ani,superbe si inteligente care au reusit in 2 ani sa recupereze la nivel de scoala tot ceea ce inseamna pentru varsta lor ,limba franceza,(ele fiind stabilite aici din 2012),nu vreau sa par lipsita de modestie,insa fetitele mele,azi ,in acest moment, sunt pe primul loc in clasa,sunt copii care invata concomitent limba franceza si engleza,ma doare sufletul sa vad ca uneori asista la discutiile dintre mine si tatal lor,incerc sa evit asta ,insa parca este turbat ,dupa 16 ani de casatorie ,ma trezesc acum ca el pleaca fiindca are fluturasi in stomac,ma apuca nebunia sa vad cum copiii mei sufera ,fiindca ei isi iubesc cu singuranta ambii parinti si isi doresc o familie si nu un divort,am luptat enorm sa putem avea o viata mai buna si acum........Persoanele care vor suferii cel mai mult sunt copiii si nu vreau asta pentru ei ,sfatuiti-ma cum sa fac,ce sa fac,eu nu vreau divort,asta este clar,insa daca el continua sa aiba fluturasi,va pleca,dragoste cu forta nu se poate,copiii sunt cetateni romani,ma intreb daca nu cumva el are dreptul,fiind responsabilul legal,a ii lua in Romania pe durata unui presusupus divort,pana la pronuntarea sentintei
buna seara,
Sunt o femeie ,familie cu resendinta in afara tarii,doi copii minori,sotul si-a gasit amanta,spune ca pleaca ,ne paraseste!!!Eu,dupa indelungate eforturi de a avea o viata mai buna,ma trezesc acum,cand intr-un sfarsit lucrurile au intrat pe calea cea buna,exceptand faptul ca sunt in medical de cca.5 luni,din cauza unei herni discale, ca sotul meu,vrea sa ne paraseasca pentru o alta femeie,fiindca,spune el,este nefericit cu mine si ca are fluturasi in stomac fiind indragostit.Femeia a gasit-o pe retelele de socializare.Vreau sa stiu cum ma afecteaza pe mine daca el pleaca ,lasand la o parte,partea financiara si sentimentala,ma refer la partea juridica in ceea ce priveste copiii,fiindca printre discutii,m-a amenintat ca imi poate lua copiii la orice ora doreste el,fiindca sunt cetateni romani,cu voia sau fara voia lor.pentru a reveni in Romania si mai vreau sa stiu daca ,in cazul in care pleaca ,pot sa il acuz de abandon, si,sau parasire de domiciliu.Specific ca avem,toti membrii familiei,acte de rezidenta,pentru 10 ani,pe teritoriu francez