Buna seara! Ma numesc Bianca N. si locuiesc intr-un apartament la etajul 1 in Bucuresti sect 3. De curand blocul in care locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica.Parterul blocului este prevazut cu un spatiu comercial. Deasupra spatiului comercial proprietarii acestuia si-au montat acum cativa ani un cofrag metalic pe care practic l-au lipit de planseul inferior al apartamentului meu( cofragul are 80x80 cm adancime si 7 m lungime - exact 1 m sub apartamentul meu.
Problema ,pe care va rog din suflet sa ma ajutati sa o rezolv, este ca cei de la reabilitare nu pot sa imi placheze plafonul inferior al apartamentului ce iese in exterior din cauza acestui cofrag. Practic nu stiu cui sa ma adresez..dirigintii de santier,inginerii nu vor sa ma ajute deloc..invoca fel si fel de motive cum ca nu au bani sa dea cofragul jos , incearca sa ma convinga sa nu mai insist pe tema aceasta. Patronul magazinului de la subsol incearca sa mituiasca pe toata lumea sa se dea repede o masa de spaclu cand nu suntem acasa sa nu ne dam seama ca nu s-a facut nimic in interiorul cofragului.
Eu am o fetita de 6 ani si daca cei de la primarie nu reabiliteaza corect si complet apartamentul risc sa fac mucegai in casa...#-o
Exista vreo baza legala, vreo lege in care este trecut modul in care ar trebui sa se faca reabilitarea corect? Vreun articol de lege in care sa fie trecuta si situatia apartamentelor iesite in consola?
Cui trebuie sa ma adresez si ce demersuri ar trebui sa fac , pentru ca amiabil nu am cu cine discuta :((
Multumesc anticipat.