avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate iasminagh

Activitate iasminagh

Multumesc ! sper sa se poata.
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns, m-ai ajutat foarte mult. :)
CristinaPaisa, si ce ar trebui sa fac ? nu imi trebuie nimic ? un act doveditor sau sa ma duc la instanta respectiv notar ?
Multumesc frumos. nu m-am gandit niciodata sa o las singura, m-am gandit la un tutore, m-am informat si am aflat ca nu se poate, eu am un concubin, nu sunt casatorita inca cu el dar el are o sora, as putea sa o las in grija sorei lui chiar daca eu si concubinul meu nu suntem inca casatoriti ?
Buna ziua. Ma numesc iasminagh, am 49 de ani si 4 copii, 3 sunt dintr-o casatorie anterioara, ei toti sunt plecati in tari strainatate, cea mai mica este de 16 ani, sunt divortata recent de tatal ei, el este decazut din drepturile parintesti. Eu am primit un job in strinatate si trebuie sa plec curand, fata mea face 16 in august, ea este pe clasa VIIIa si nu as dori sa o iau cu mine pentru ca ma gandesc la viitorul ei, plec in Anglia iar acolo ii va fi destul de greu, materie total diferita, expresii total diferite, totul diferit. Ma doare sufletul stiind ca poate o las aici dar nu vreau sa ii ingreunez viata de scoala, vreau sa aiba un viitor stralucit, ea este foarte desteapta, are numai note de 10 la scoala si nu vreau sa schimb asta, bineinteles eu ii voi trimite bani saptamanal, si acuma vine intrebarea mea, exista mijloace prin care pot sa o las aici sa termine scoala ? exista mijloace prin care imi pot lasa fata de 16 ani aici, legal ? Am auzit de site-ul asta si negasind la cine sa apelez, am apelat la dumneavoastra si poate cu putin noroc voi primi un raspuns favorabil, astept raspuns.
Multumesc anticipat !