avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate anabebe

Activitate anabebe

Răspuns la discuția Poprire salariu
corect, nu as mai fi luat credite, nu m-as fi indatorat .daca avem aceleasi drepturi si obligatii, ar fi trebuit sa fiu si eu raportata...nu sa ma trezesc dupa 4 ani ca nu mai am din ce sa traiesc pentru ca am bagat bani intr-o casa de care el beneficiaza si altul plateste.nu e normal, corect, omenesc
nu stiu cum sunt facute legile astea dar ma gandesc ca trebuie sa existe o portita de atac
in concluzie, cum as putea sau cu cine trebuie sa discut sa mi se reduta suma proprita pentru ca din p.m.d.v este o nedreptate.Eu am plecat din toata casa aia cu o geanta de haine..si acum sa platesc pentru el? nu se poate, trebuie sa existe o cale
au trecut 3 ani, din 2010..problema este ca eu nu am figurat nicaieri ca si rau platnic, ar fi trebuit sa fiu in centrala de risc si in acest caz nu imi mai dadea nimeni nici un credit insa nu s-a intamplat asa
nu avem bunuri impreuna, doar datorii si un copil de care se intereseaza de 3 ori pe an..
prin bonurile de materiale si cateva facturi pot dovedii ca am investit in acea casa chiar daca nu e pe numele lui?
daca as face partajul nu as impartii si creditul? daca el isi da demisia de la servici, tot creditul in voi achita eu nu?nu ar fi mai bine sa se imparta creditul si apoi sa recuperez ce am investit?
nu am avut nici o zi de intarziere la ratele actuale, unul din credite este ipotecar.
fostul nu are nimic pe numele lui in schimb din ce am discutat cu executorul i s-ar fi pus si lui proprire pe salariu dar avand salariul mic nici nu se compara cu cee ce mi-au proprit mie ~ 800 lei :(, imi este groaza ca nu voi putea sa-mi platesc eu ratele la creditele unde sunt titular
cum as putea impotriva bunicilor? intreb in necunostinta de cauza si legi.
Discuție Poprire salariu

Buna ziua
am contractat un credit impreuna cu fostul meu sot in 2010 la BRD el imprumutant eu coimprumutant.Dupa contractarea creditului la 3 luni de zile am divortat, nu am facut partaj ,toti banii i-am bagat intr-o casa a bunicii lui si nu am decat chitante si facturi cu materiale de constructii.am un copil in intretinere de 3 ani jumatate, am rate de 1100 lei iar salariul este de 1987 ron.Astazi mi s-a pus proprire pe salariu 1/3 de catre executorul judecatoresc.

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este normal sa mi se puna proprire pe salariu din moment ce eu am credite contractate si reprezinta jumatate din salariu si nu am avut intarzieri niciodata si sunt unic intretinator.Cu oprirea respectiva, nu mai am din ce sa supravietuiesc si daca exista o cale juridica pentru a rezolva problema
vreau sa mai mentionez ca nu am fost inregistrata la biroul de credite sau centrala de risc cu aceasta datorie deoarece daca ma gaseau bancile la care am contracte in derulare cu siguranta nu mai imi dadeau credite

multumesc anticipat