avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Activitate manolo56

Activitate manolo56

Am o masina cu motor de 4400cmc si impozit de peste 6000 lei anual. Nu este nevoie sa zic ca este foarte greu de vandut. Am gasit un posibil cumparator care s-a oferit sa-mi dea avans 1000 euro sa platesc impozitul restant si restul de bani dupa ce ii dau certificatul fiscal de la taxe si impozite. In aceasta perioada masina ramane la mine si nu am de gand sa completez rubrica "instrainat catre" pana nu vad toti banii.

Intrebarea mea este: daca cumparatorul nu-mi da restul de bani si nu mai vrea masina dupa ce am scos-o de la financiar? De amenzi nu mi-e frica din moment ce masina ramane la mine. Trebuie sa dau de el sa facem alt contract in care el mi-o vinde inapoi mie si eu sa fiu nevoit s-o inmatriculez din nou?

Daca e asa mare bataia de cap mai bine o las scoasa de la financiar. In acest caz am inteles ca amenda este intre 200-500 lei. Dar mi-e frica sa nu ma puna sa platesc si altceva la un impozit asa mare. Inteleg ca in cazul asta nu as mai putea s-o vand deloc dar si asa sansele ar fi prea mici fiind o masina cu motor mare de generatie veche.