avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate caius1186

Activitate caius1186

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
se puncteaza si din lege daca ai scris art 78 alin 1...uita-te la procesul de solutionare a contestatiilor la barem
aisa4ever a scris:

Buna tuturor!
Cu privire la contestatii - faceti contestatii la orice materie unde apreciati ca nu ati fost punctati corespunzator! De scazut nu se scade, decat acolo unde este specificat expres in barem ca ceea ce este scris in plus se scade. Din comisia de corectare fac parte tot oameni, nu sunt roboti, mai gresesc sau sunt neatentie cand intervine oboseala si din greseala nu observa ceva si nu puncteaza, ori se omite un "si".. o "negatie'' un "sau"..se intampla..
Ca si rezultat la contestatii sunt doua variante ori ramaneti cu aceeasi nota ori creste, de scazut nu a scazut nicodata la nimeni.
Sfatul meu este sa faceti contestatii pentru ca in general cei de pe ultimile locuri (ultimile 20 - cu aproximatie) nu prea au corespuns de la listele initiale cu cele finale.. dar atentie! .. analizati obiectiv motivul contestatiei! de apreciati ca ati fost depunctati pe undeva iar rezultatul obtinut de voi nu corespunde cu ceea ce v-ati calculat..caci nota nu va creste din neant ci doar pe considerente intemeiate.
Felicitari celor ce au intrat!..si mult succes!

Stii care-i procedura de solutionare a unei contestatii daca exista diferenta mai mare de un punct intre nota initiala si cea de dupa contestatie?Se corecteaza normal sau trebuie comisie speciala?La penal nota mea e cu un punct si ceva mai mica decat am calculat eu,la civil este aceeasi nota pe care eu am estimat-o,iar la oj nu inteleg de ce mi-au dat 8.33 ca nu am gresit nimic doar la obligatiile grefierului am scris din lege nu din codul deontologic...sub avea 1.50,atunci trebuia sa imi dea 8.50...dar ce am scris eu din lege trebuia sa imi puncteze pt ca in barem scrie ca se puncteaza si daca ai scris din lege art 78 alin 1
Cand fac contestatie trebuie sa o motivez?

Buna...a sunat cineva azi la csm? cei de la sng au zis ca se afiseaza maine....
stiu...dar citeste la procesul verbal pt solutionarea contestatiilor la procedura civila pe siteul sng ca eu asta inteleg ca li se acorda puctaj maxim ca si noua celor care am facut corect
ivasca a scris:

Nu te supara caius daca tu ai rezolvat bine ce mai conteaza ce vor face ceilalti la cel cu coloane eu am facut 6 din care una gresita cea cu intampinarea se depune in in forma scrisa am repetat de trei ori dar de emoti nu mi-am dat seama in fine se mai intampla plus ca am mai facut cateva greseli minore dar care o sa ma coste ceva puncte .La subiectul 5 d am scris incheiere motivata sper sa mi dea macar 0.25 ,la penal la 4am scris ordonanta fara daca legea nu prevede altfel si acolo imi da doar 0.50 si plus am mai omis cateva.u

pai inseamna ca nici nu ai gandit subiectul si doar ai copiat cele 8 fraze pe care ni le-au dat ei fara sa indici care sunt afirmatiile corecte,daca erai in locul meu si a altora care au facut si ei ca mine ti se mai parea corect sa iei acelasi punctaj la sub 2 civil????? :-/ nu cred...sa speram ca pana la urma o sa D-zeu o sa ne ajute pe toti cei care am facut si am invatat
sa intram
eu nu am gresit la sub 2 de la procedura civila...am scris ce mi-a cerut,adica am redactat doar afirmatiile corecte...imi dau seama ca dupa noul barem celor care au copiat toate afirmatiile adica si pe cele gresite le dau tot 2 puncte...ce examen e asta?ca si la sub acela cu coloanele,de unde 6 propozitii,in enunt spunea destul de clar ca trebuie sa alcatuim propozitii luand un cuv din coloana a apoi b si apoi c...de unde au mai scos si altele??? cine a facut subiectele astea banuiec ca le-a si rezolvat si aici ma refer la profesori,daca si lor le-a dat tot 4 propozitii acum de ce se intorc la 180 grade?
sal. ma lumineaza si pe mine cineva?:(
ca si raspuns la contestatia la subiectul 2 de ce procedura civila privind depuncatarea celor care au scris toate intrebarile... si cele corecte si incorecte nu este admisa...!!!
Adica se vor puncta tot cu 2pct si cei care le,au scris doar pe cele corecte si cei care le,au scris pe toate lasand comisia sa,si aleaga care sunt corecte si care sunt false???
"contestatiile care au vizat modul de notare a rezolvarii corecte a subiectului 2 in sensul necesitatii depunctarii candidatilor care au indicat drept corecte si afirmatii incorecte sunt nefondate.
astfel comisia retine ca baremul acestui subiect valorifica raspunsurile corecte identificate si redate, asa incat nu se poate aprecia ca, prin neprecizarea expresa a depunctatii candidatilor care au identificat si redat si afirmatii incorecte, s-ar crea o discriminare intre acestia "
[ link extern ]