Bună seara. Am născut pe dată de 31.12.2013 și am optat pentru CCC pe o perioadă de 2 ani.( Mi s-a suspendat contractul individual de munca incepand cu data de 13.03.2014 pana la data de 31.12.2015.)Când trebuie să revin la serviciu și ce pași trebuie să urmez înainte de revenirea la locul de muncă? Mi s-a propus să revin la muncă începând cu data de 1.09.2015, însă pe un alt post și anume agent de vânzări ( acest post presupune să iau comenzi de la clienți, să livrez marfa :((și să încasez contravaloarea produselor- această muncă este făcută în momentul de față de un bărbat) am refuzat însă această ofertă, și mi s-a spus că mă așteaptă să revin pe fostul loc ,în momentul în care mi se termină concediul , cu precizarea ca în primele 6 luni să îmi caut în altă parte , deoarece în cazul în care se va desființa postul sau se vor face reduceri de personal eu voi fi prima vizată. Pot fi concediată în primele 6 luni de la întoarcerea din CCC? Dacă da în ce condiții? Vă mulțumesc anticipat.
Buna ziua. Am deschis anul trecut succesiune dupa bunicul meu, insa succesiune a s-a blocat si notarul nu face nimic in acest sens. Mi s-a cerut decizia de divort dintre bunicii mei, divortul avand loc in anii 1973/1974, nu mai avem aceasta decizie. Am incercat sa o scoatem de la arhiva judecatoriei dar nu am reusit. Am scos un extras de stare civila , insa in el nu figureaza casatoria dintre bunici ci doar a 2-a casatorie a bunicului. Din prima casatorie au rezultat 2 copii, din a 2-a casatorie nu a rezultat nici un copil, a 2-a sotie a decedat cu mult timp inainte, iar dupa decesul ei, bunicul meu a facut succesiunea cu copii ei bilogici din prima casatorie. Trebuiesc inclusi si ei in succesiune chiar daca nu sunt copii biologici ai bunicului? Ce pot face pentru a finaliza succesiunea in conditiile in care nu reusesc sa gasesc decizia de divort? Va multumesc anticipat. Cu stima.