Va rog sa ma ajutati cu o informatie, respectiv dupa conducere sub ilnfuenta bauturilor alcoolice pe drumurile publice mi-a fost aplicata o pedeapsa de 8 luni cu suspendare si perioada de incercare de 2 ani si 8 luni.
Atasez si solutia pe scurt a hotararii:
"Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicata, rap. la art. 3201 alin. 7 C.p.p., condamnă pe inculpatul Stefan Ionut, la 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă din 17.06.2012. Face aplicarea art. 71 şi 64 lit. a, teza a-II-a si lit. b C.p. În baza art. 81 C.pen., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 2 ani si 8 luni, termen de încercare stabilit potrivit art. 82 C.p. În baza art. 71 alin. 5 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare sus - menţionat. În baza art. 359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra disp. art. 83 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni în cursul termenului de încercare.".
Intrebarea mea este dupa cat timp imi pot redobandi permisul?