Eu sunt asociat unic la o societate comerciala, dar am desemnat in calitate de administrator o alta persoana. Eu mai pot reprezenta societatea in relatiile cu tertii? Spre exemplu pot semna contracte comerciale? Mai am drept de semnatura asupra operatiunilor bancare? Multumesc
Trebuie sa solicit o copie a dosarului meu pentru a stii cu siguranta ce documente am semnat. Eu nu am o copie dupa vreun act aditional cu acea clauza, dar, dat fiind faptul ca a trecut ceva timp de cand am semnat contractul, ma gandesc sa nu fiu in situatia in care am semnat dar ei nu mi-au furnizat o copie. Intrebarea mea era daca acea diploma de participare poate fi incadrata la formare profesionala conform codului muncii si hg 129/2000. Multumesc!
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea speta: Am participat la un training de 1 zi organizat de angajator la sediul acestuia, in urma caruia am obtinut o diploma de participare din partea companiei prin care s-a desfasurat trainingul (pe diploma nu este trecut cnp-ul meu, nu este mentionata vreo serie sau vreo institutie a statului). Intrebarea mea este daca acest training poate fi incadrat ca si formare profesionala in conformitate cu codul muncii si cu ordonanta 129/2000 (din care eu inteleg ca aceste cursuri de formare profesionala trebuie sa se finalizeze cu certificate de calificare sau de absolvire cu recunoastere nationala si/sau certificate de competente profesionale). Intreb asta deoarece doresc sa plec de la locul de munca si ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa achit contravaloarea trainingului. Va multumesc!