avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate simonica31

Activitate simonica31

Buna ziua,

Eu sunt asociat unic la o societate comerciala, dar am desemnat in calitate de administrator o alta persoana. Eu mai pot reprezenta societatea in relatiile cu tertii? Spre exemplu pot semna contracte comerciale? Mai am drept de semnatura asupra operatiunilor bancare? Multumesc
Răspuns la discuția Cursuri de formare profesionala
Trebuie sa solicit o copie a dosarului meu pentru a stii cu siguranta ce documente am semnat. Eu nu am o copie dupa vreun act aditional cu acea clauza, dar, dat fiind faptul ca a trecut ceva timp de cand am semnat contractul, ma gandesc sa nu fiu in situatia in care am semnat dar ei nu mi-au furnizat o copie. Intrebarea mea era daca acea diploma de participare poate fi incadrata la formare profesionala conform codului muncii si hg 129/2000. Multumesc!
Buna ziua,

Va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea speta: Am participat la un training de 1 zi organizat de angajator la sediul acestuia, in urma caruia am obtinut o diploma de participare din partea companiei prin care s-a desfasurat trainingul (pe diploma nu este trecut cnp-ul meu, nu este mentionata vreo serie sau vreo institutie a statului). Intrebarea mea este daca acest training poate fi incadrat ca si formare profesionala in conformitate cu codul muncii si cu ordonanta 129/2000 (din care eu inteleg ca aceste cursuri de formare profesionala trebuie sa se finalizeze cu certificate de calificare sau de absolvire cu recunoastere nationala si/sau certificate de competente profesionale). Intreb asta deoarece doresc sa plec de la locul de munca si ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa achit contravaloarea trainingului. Va multumesc!