avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate theomihai2

Activitate theomihai2

Răspuns la discuția Poprire
Problema e ca poprirea s-a facut in decembrie 2013. Eu nu am primit absolut nici o notificare de le executor sau sa ma anunte cineva de la servici.
M-am trezit ca am poprire cand am vrut sa imi scot banii de pe card si nu am putut.
Atunci am aflat.
Răspuns la discuția Poprire
Dar am incercat sa vb cu el, si tot ce mi-a spus, dupa 5 mail-uri de rugaminti, ca a vorbit cu cei de la TBi si nu vor. Iar avocat chiar nu imi permit sa angajez.
Dar mi se pare inadmisibil sa mi se opreasca pt o suma de care nu am beneficiat in totalitate.
Alte solutii nu am?
Discuție Poprire
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema, deoarece nu am cum sa imi angajez un avocat.
In anul 2012 am facut un credit la TBI in valoare de 8000 lei .Am putut sa platesc doar cateva luni si dupa aceea am platit sume mai mici.
In decembrie 2013 m-am trezit cu salariul poprit fara nici o notificare ca as avea poprire sau ceva de genul asta.
Mi s-a facut poprire pe suma de 18700 lei aceasta suma fiind alcatuita din 15000 lei cval credit (adica inca o data creditul de care am beneficiat) si restul cheltuieli de judecata.
Am incercat sa vorbesc cu executorul sa platesc mai putin ca sa imi ridice poprirea,
Pana in momentul de fata mi se opreste 1/3 din salariu, dar nu mai pot face fata cheltuililor.
Nu ma plang, pt ca este vina mea, dar intrebarea mea este, cum pot face sa stopez poprirea si sa le platesc eu direct, si a doua intrebare daca este legal sa mi se impute o suma atat de mare avand in vedere ca eu am beneficiat doar de 7800 lei.
Astept un raspuns urgent, va rog.

Multumesc