avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate Cecilia-S

Activitate Cecilia-S

Răspuns la discuția CIM neinregistrat in Revisal
teoretic ar fi trebuit sa fie un act aditional, dar practic sunt 2 contracte diferite, deci primul este incheiat.
Din august 200 pana in august 2001 am avut c.i.m. pe perioada determinata, iar din august 2001 pana azi sunt cu un alt c.i.m pe perioada nedeterminata. In revisal apare doar perioada nedeterminata. Deci se poate introduce in revisal si perioada determinata?
este vorba de o perioada de un an de zile cuprinsa intre 2000 si 2001. Resursele umane din institutia noastra spun ca in revisal nu se introduc contractele pe perioada determinata inregistrate inainte de 2007. Ce pot face in aceasta situatie?

Buna ziua
sunt si eu intr-o situatie oarecum similara , in sensul ca in prezent, la acelasi angajator, lucrez de 15 ani, cu contract de munca, dar primul an a fost pe perioada determinata, restul pana in prezent pe perioada nedeterminata. Dintr-o eroare/??? CM pe perioada determinata nu a fost inregistrat in revisal, si mi se comunica de la resurse umane ca nu se mai poate face nimic, si ca voi proba si peste ani acea perioada de munca cu copia dupa cartea de munca (asta daca nu o pierd ). Se mai poate face aceasta corectie acum in revisal?
Multumesc pentru raspuns. Daca sumele ce urmeaza a fi returnate la angajati nu au fost prevazute in bugetul institutiei dar institutia are bani in buget, se poate face aceasta plata?
Exista vre-o reglementare care stabileste ca aceste transe se vor da la inceputul sau la sfarsitul anului?
ma refeream la plata integrala sa in transe?
Cum se face plata unor drepturi salariale castigate in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila din 1 aprilie 2014. Mentionez ca lucrez in institutie bugetara.