avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate GVS

Activitate GVS

Buna ziua,

M-am deplasat pe timp de noapte pe un pod unde circulatia era doar pe sens unic din motivul afaltarii. Nu am facut ocol de drum accidentat de 1,4km ci am trecut podul pe contrasens; La coborare am observat o masina a politiei rurale si o masina oprita,
Dupa ce am iesit de pe pod am parcat autovehicolul am oprit motorul si am stins si farurile dupa cateva minute a venit agentul de politie la masina si a cerut actele, Am refuzat semnarea procesului verbal si am primit dovada de 15 zile,
Dupa o saptamana am primit o copie dula PV amenda fiind 850 ron cu posibilitate de 425 ron in 48h, Unde pot sa contestez PV ul si ce sanse am ca sa anuleze instanta pv ul,
PS. Dupa ce am primit dovada m-am deplasat lasectia de politie in prima comuna de unde era agentul cu dorinta sa citesc pv ul la lumina (pentru ca a refuzat sa aprinda lanterna din dotare la fata locului) De unde an fost dat afara. mentionez ca era un paznic de noapte la fata locului la vreo 50m, este legal sa dea semnatura ca martor? el nici nu a auzit ca am refuzat semnarea pv ului si a fost prezent si cand am fost rugat sa parasesc sectia de politie! ? astept raspuns urdent, eventual marti sa platesc jumate din amenda daca nu am sanse la contestatie.