ynocentta a scris:
Constientizati ca agentii de politie nu au calificarea sa diferentieze rasele canine dupa criteriul agresivitate
Agentii apreciaza ca orice patruped de talie medie.mare este obligatoriu in spatii publice sa detina botnita
Daca detineti document emis de medicul veterinar ,document care atesta ca exemplarul este exonerat de obligatia purtarii botnitei trebuie sa detineti documentul cand sunteti la plimbare cu patrupedul
Pentru a putea acuza "organul " de politie,de savarsirea infractiunii de abuz este necesar sa probati probe temeinice si indubitabile,ori,agentul va invoca ca obligatia sa este de a verifica orice detinator de patruped surprins pe domeniul public fara botnita
Stati sa vedeti din ianuarie 2015 discutii.scandaluri si amenzi pentru lipsa microcipuri
Am inteles. De acea verificare a agentului vreau sa ma leg eu, el ma opreste pe strada desi eu poate ma grabesc foarte tare si pur si simplu nu am chef sa stau nici 5 secunde de vorba cu nimeni, sunt obligat sa ma opresc din drumul meu? Pot sa ii arat hartia si din mers, nu? Consider personal orice retinere de peste 1 secunda de ORICINE din timpul meu limitat pe pamant un abuz. Sau de ce ma mai pot lega intr=un acest caz? Nu doar abuz, mai exista altceva legal de care sa ma pot lega?