avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate corah

Activitate corah

Da,la inceput le-au spus ca va costa toata lucrarea in jur de 1800 dar in final cand a facut factura le-a cerut 2596 ca le-a pus o tabla care costa 15 lei metru liniar(dar dupa socoteala noastra toata bucata de tabla costa 130-150lei) iar ei daca nu au stiut au platit cat le-a cerut.
Da, au contract prestari servicii legal,garantie da,dar proces verbal de receptie nu.
asa este dar daca ma duc la politia economica si depun o plangere pt ca ne-a inselat si se constata ca asa este el nu o sa primeasaca o amenda mult mai mare decat ne datoreaza?
Buna ziua.Parintii mei si-au izolat exterior acum cateva zile apartamentul care are 51 m2 (tot).Dupa ce au terminat lucrarea care a durat doua zile,au inceput ploile constatand ca pe langa burlanul blocului care trece prin dreptul bucatariei ploua udand astfel peretele tocmai izolat.Mama stand acasa cu meseriasii a vazut ca la un moment dat au miscat burlanul.Cand l-a sunat pe seful lor si i-a spus ca ploua pe langa burlan si uda peretele(asta dupa ce i s-a platit toata lucrarea) el i-a spus ca nu e treaba lui desi era vina lor ca burlanul nu avea nimic.In fine pana la urma cu amenintari (ca ne ducem la protectia consumatorului) a reusit sa ii puna alt burlan cumparat de ai mei.Problema e alta,pe factura(nici pe asta nu vroia sa o faca) a scris ca a izolat 41 m2 si toata lucrarea a costat 2596 lei bani pe care i-a si primit de asemenea.Noi cand am masurat ce a izolat el ne-a iesit 27-28m2 incarcat cu tot cu balcon si fara sa scadem geamurile(ca doar nu au fost izolate si ele).Deci toata lucrarea dupa socotelile noastre ar fi trebuit sa fie in jur de 1600 plus tabla si ce zice ca a mai pus el 2000lei incarcat dar el le-a luat 2596#-o.L-am sunat si l-am "rugat" sa vina sa mai masoare o data pt ca, credem ca a gresit calc.Ne-a promis ca vine ieri,apoi azi...deci nici nu stiu daca mai vine,mai ales ca se balbaia la telefon.Intrebarea mea e, ce e de facut pt a recupera banii pierduti,avand scris negru pe alb ca a izolat 41m2,lucru neadavarat si care se poate demonstra,pt. ca nu e corect ca si-a batut joc de doi oameni in varsta care abia au reusit sa stranga acei bani.Astept un raspuns cat mai repede.